Barry. I ert företags tjänst.

Till kunder, kollegor, kamrater.

Låt gransäcken Barry vara din budbärare

Barry är till stor glädje för hela folket. En perfekt julhälsning till anställda, kunder eller andra som förtjänar en glad omtanke kring jul. Alla behöver en Barry. Eller Gran-Barry, som han också kallas, är tillverkad i återvinningsbar plast.

Good will som ger goodwill

En bra gåva sänder bra signaler. Barry är lösningen på ett vanligt problem för många. Det gör Barry väldigt uppskattad. Det säger att ni som företag har tänkt efter och ger något som skänker nytta. Det slår en logotypbroderad tomteluva alla dagar i veckan.

Barry logo

Barry talar ditt varumärkes språk

Barry är en gransäck, inte en kameleont. Men Barrys kostym kan justeras och bli ambassadör för ert varumärke. Tag kontakt med oss så berättar vi mer.

50st Gransäckar "Barry"

Det är skillnad på kostnad och värde

Att ge bort Barry är smart av många anledningar. Låg kostnad och högt värde är två. Det kostar ca 59 kr/st exklusive moms, beroende på antal.

Gransäcken "Barry"

Kontakta oss

Maila till info@barry.se eller fyll i mailformuläret här bredvid.

Gransäcken ”Barry” löser transporten av granen ut i friska luften. Svept i ”Barry” blir den lättfraktad på sista resan. Du slipper barr i mattan, trapphuset, bilen eller i bostadens skrymslen. Barry är stor, tålig och tjänstvillig och tar granen till återvinningen och kretsloppet där den gör nytta.

10 + 11 =